informatie | inloggen | handleiding | e-learning | veelgestelde vragen | App | formulieren

Tropaz informatie

Op 8 juni 2015 is de trombosedienst van het Groene Hart Diagnostisch Centrum gestart met de introductie van Tropaz. Tropaz is een webportaal dat u in staat stelt om informatie uit te wisselen met uw trombosedienst. Via Tropaz kunt u bijzonderheden en ingrepen doorgeven en berichten sturen. Tevens kunt u in Tropaz uw doseerkalender inzien.

Vanaf 15 juli 2015 zijn alle zelfmeters omgezet naar Tropaz. Zelfmetende cliŽnten bepalen zelf de INR-waarde; de trombosedienst verzorgt de dosering. Tropaz biedt zelfmeters de mogelijkheid om digitaal de INR-uitslag in te sturen. Zelfdoseerders blijven voorlopig nog gebruik maken van Portavita.

Wij bieden ook reguliere cliŽnten de mogelijkheid om gebruik te maken van Tropaz. Bij reguliere patiŽnten neemt de trombosedienst bloed af ten behoeve van de INR-bepaling; de trombosedienst verzorgt ook de dosering. Bent u een reguliere patiŽnt dan kunt u in Tropaz uw doseerkalender inzien, bijzonderheden doorgeven en berichten sturen naar de trombosedienst.

Het streven is om de communicatie met de trombosedienst zo veel mogelijk te laten verlopen via Tropaz. Onze medewerkers bekijken dagelijks tot 12.00 uur binnengekomen INR uitslagen, bijzonderheden en berichten. Berichten die u 's middags, 's avonds of in het weekend verstuurt, worden pas de volgende werkdag verwerkt.

U kunt zich aanmelden voor Tropaz regulier door een e-mail te sturen naar info@ghdc.nl met daarin uw naam, geboortedatum en patiŽntnummer, onder vermelding van 'Aanmelden Tropaz'.

Bent u mantelzorger en ontvangt u de e-mails van de trombosedienst, dan willen wij ook u in de gelegenheid stellen om gebruik te maken van het webportaal Tropaz. U kunt de gegevens van de betreffende patiŽnt vermelden. Graag ontvangen wij een ondertekend toestemmingsformulier van betreffende patiŽnt.

 
 
Neem vrijblijvend contact met ons opwebdesign ie-design