over GHDC | werkwijze | vacatures
Wie zijn wij?
Het Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) is een stichting die op 1 september 2011 is ontstaan uit de samenvoeging van het Huisartsenlaboratorium Gouda en de Trombosedienst Gouda. Het GHDC biedt vanuit het Groene Hart Ziekenhuis op laagdrempelige wijze een hoog kwaliteit- en serviceniveau van diagnostiek. Deze diagnostiek is beschikbaar voor huisartsen en daarmee ook voor patiŽnten.

Het centrum is voor u het aanspreekpunt voor bloedafname, trombosedienst, organisatie ketenzorg, diagnostische ontwikkelingen en service vragen. Binnen het GHDC zijn ongeveer 70 medewerkers in dienst, die in verschillende disciplines werkzaam zijn. Meer informatie over het Groene Hart Diagnostisch Centrum vindt u hier.

Vanaf 1 januari 2012 zijn de trombosediensten St Antonius te Woerden, Medisch Diagnostisch Centrum Amstelland (MDC-Amstelland) en Gouda (GHDC) intensief gaan samenwerken.

Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat om efficiŽnte trombosezorg aan te bieden in een groter geografisch gebied. Hierdoor zijn wij in staat een breder aanbod aan priklocaties aan te bieden in verschillende regio's. Het bloed wordt nog steeds afgenomen door medewerkers van het GHDC, het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis en medewerkers van het MDC-Amstelland. De administratieve verwerking van de gemeten INR waarde en het daar uit volgend doseeradvies is voor alle drie de diensten gecentraliseerd in Gouda. Ook de financiŽle afhandeling vindt plaats in Gouda. Voor vragen kunt hierover u bellen naar 0182 - 57 02 37.

Meer informatie over de diensten van het St Antonius Ziekenhuis te Woerden vindt u hier.
Meer informatie over de diensten van de MDC-Amstelland vindt u hier.

Directie / bestuur
Bestuur G.J.M. Barnasconi
 D.H.B. Teunissen-van der Zijde
 
DirecteurC.E. Janmaat
 
Teamleider buitendienst H. Taha
 
Teamleider binnendienst J.W. Hakemulder
 
 
Neem vrijblijvend contact met ons opwebdesign ie-design